Het verzorgen van mannelijk haar

Mijn neef houdt vooral van spelen met haar, je kunt het nog steeds aaien, kammen en het goedmaken. Het is er echt in opgeslorpt, dat alles perfect wil laten lijken. Het is mogelijk om een vlecht vijf keer te verbeteren, immers haarbogen aan te kleden of vast te maken met gespen. Hij verlangt het liefst naar de schoolprestaties en de voorbereiding daarop. Haar laatste creatie van de Queen of the Mischief oud en origineel en vereiste een perfecte kapsel en jurk. In het begin spuugde mijn moeder haar kleine vlechten met linten eraan vast. Later zei deze mooie elfjarige nee, nee en niet één keer. Ik zou beter in opgewonden haar kunnen wachten ... en het begon. Een half uur overklokken en schrijven. Ze zag er aristocratisch uit als een belangrijke prinses. Toen het echter met prinsessen gebeurde, veranderde ze snel van gedachten. Niet om gealarmeerd te worden dat er meer dan twee uur zijn verstreken vanaf het begin van de voorstelling. Plotseling ... veranderde ze helemaal van gedachten, maar in haar toespraak leek het bijna meer op "nieeee, ik vind het niet leuk, ik herinner me niets van een aristocraat, hoogstens een slavin". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, arrangeerde haar haar in de vorm van een gevulde coca. Omdat, zoals ik eerder schreef, we nu de kennis hebben om haar haar te maken, dus ging alles goed. Haar moeder, van de ene kant van mij, werd gebouwd van een andere in twintig minuten.