Haar na oefeningen

Mijn neef houdt vooral van spelen met haar, je kunt haar dagenlang strelen en je haar kammen. Ze is ook echt betrokken, dat als ze alles nodig heeft om er perfect uit te zien, ze vijf keer een vlecht kan maken, altijd haarbogen op ze legt, of knijpt. Hij houdt van schoolspelen en optreden voor hen. Haar recente creatie van Queen Joker is bovendien grappig en ik zou graag een perfect kapsel en kleding willen hebben. In het begin had haar moeder een dozijn vlechten met haar linten. Later zei die mooie elfjarige nee, nee en niet meer één keer. Ik zal het ver in mijn krullende haar doen ... dus het begon. Een half uur filmen en combineren. Ze zag er prachtig uit als de enige prinses. Toen ze echter met de aristocraten meeging, veranderde ze snel van gedachten. Niet meegerekend met het heden, dat vanaf het begin van de productie tot het spektakel al meer dan twee uur voorbij is. Onverwacht ... volledig het idee veranderd, maar in haar toespraak klonk het minder "nieeee, ik wil het niet doen, ik herinner me niets in de prinses, wat veel van haar ondergeschikten". Ze eiste een nieuw kapsel, gestapeld haar in de vorm van een gevulde coca. Gelukkig, natuurlijk, zoals ze eerder creëerde, we zijn al een evenement in het zetten van haar haar, deze laatste keer gingen we bijzonder snel. Haar moeder, aan de andere kant, was ik geneigd om de volgende te maken.

Zie het aanbod van haarspelden