Haar 52 cm

https://pro-biox-plus.eu/nl/

Mijn nicht speelt graag met haar, je kunt haar dagenlang aaien en kammen en schrijven. Ze is er echt bij betrokken, dat als ik alles nodig heb om er mooi uit te zien, ze zes keer een bh kan dragen, altijd haaraccessoires aankleedt of haarspelden draagt. Hij hecht veel waarde aan schoolprestaties en concentreert zich daarop. Haar enige rol als Princess Jokes is oud en grappig en ze had behoefte aan een perfect kapsel en kleding. In het begin verstrengelde mijn moeder haar met meer dan een dozijn vlechten met gegevens erin en niet met linten. Later zei deze prachtige elfjarige nee, nee, niet één keer. Ja, ik zal op plaatsen wachten ... en het begon. Een half uur overklokken en schrijven. Ze zag er prachtig uit als een goede prinses. Maar toen ze in contact kwam met verwende meisjes, veranderde ze snel van gedachten. Omdat ze niet tot de laatste behoren, zijn er bijna twee uur verstreken sinds het begin van de schepping. Onverwacht ... totaal het idee veranderd, en in haar toespraak was het een beetje meer "nieeee, ik wil het blijkbaar niet, ik herinner me niets van een prinses, die haar slaaf veel is". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, arrangeerde haar haar als een gevulde coca. Op de bruiloft, zoals ik eerder schreef, zijn we al bezig met het knippen van haar haar, dus de laatste ging op hetzelfde moment bijzonder goed. Haar moeder, aan de ene kant van de nieuwe, was in twintig minuten alles.